Fakültenin ihtiyaçlarına el ele çözüm


Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Mehmet Yüce, Dekan Yardımcıları Halit Aker, Sabahattin Yürekli ve Fakülte Sekreteri Lütfullah Fıçıcı Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hukuk Fakültesi’nin ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişi yapıldı. Çözüm için tüm kurumlarla fikir alışverişi yapılması fikri ön plana çıkarken Hukuk Fakültesi’nin Gemlik için önemine de değinildi.

Sertaslan, “Üniversitemizin sorunlarını el ele çözeceğiz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Hukuk Fakültesi ve üniversite kampüsün Gemlik için önemine değindi. Hukuk fakültesinin sorunlarını aktarıldığı ve bu sorunlar hakkında kurumlarla ortak akıl vurgusu yapan Başkan Sertaslan, “Hukuk fakültemiz ve kampüsümüz Gemlik’e değer kattı. Biz de bu katılan değerin farkındayız. Değerli dekanımız ve dekan yardımcılarımız bize fakültenin ihtiyaçlarını aktardı. Çevre düzenlemesi gibi gerekliliklerin halledilmesi için çalışmaların yapılacağının da altını çizdi” dedi.

“Öğrencilerimizin Gemlik’te mutlu olmasını istiyoruz”

Gemlik’te geçmiş dönemden kültürel ve sosyal eksikliğinin farkında olduklarını belirten Başkan Sertaslan, “Üniversite öğrencilerimiz Gemlik’te sosyal ve kültürel eksiklerden dolayı sıkıntı çekip Bursa’ya gitmek istiyordu. Artık Gemlik sosyal ve kültürel etkinlikler olarak çağ atladı. Tırmanma yarışları, zeytin festivali ve kitap fuarı gibi birçok etkinliğin altına imza attık. Artık öğrenciler Gemlik’te kalmak isteyecek. Gemlik öğrenciler için vazgeçilmez bir adres olacak” şeklinde konuştu.


Haber Tarihi : 23.09.2019